Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

Gta 4 Full indir - PC

6 Şubat 2015 Cuma tarihinde yazıldı.
Gta 4 Full indir - PC
Gta 4 Full indir - PC
Şüphesiz ki bilgisayar dünyasının en çok oynanan serilerinden biri GTA serileridir. Hemen hemen her oyunda karşımıza yepyeni özelliklerle çıkan bu serilerin içinde en çok oynananlardan biri olan Gta 4 indir oyununu bugünkü yazımızda sizlere tanıtacağız. Oyun, Rockstar firması tarafından geliştirilmiştir.
Pc ve konsollara aynı anda çıkan bu oyun, özellikle bilgisayar platformunda muhteşem grafiklerle süslenmiş durumda. Önceki sürümlere nazaran daha hızlı bir oyun motoru oyuna kurulmuş. Mekanlar, araçlar ve oyun içerisinde ki karakterler de önceki sürümlerden farklı olarak karşımıza çıkıyor. Oyunu çalıştırabilmeniz için gerçekten kaliteli bir bilgisayara ihtiyacınız var. Oyun, grafikleriyle, oynanabilirliliğiyle ve muhteşem hikayesiyle bunu size ispatlıyor.
Yeni nesil grafik motorlarıyla tasarlanan GTA 4 oyunu, oldukça gerçekçi grafik yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Oyunda ki karakterimiz Niko Bellic, önceki sürümlerde bulunan ana karakterle kıyaslandığında çok daha gerekçi bir görünüme sahip. Oyun, yepyeni bir şehirde başlıyor. Bu şehirde kullanacağınız araçların ve silahların kontrolü de önceki sürümlere göre biraz daha zorlaşmış. Bunun için önerimiz, öncelikle şehri tanımak için bir araç alarak gezin ve silah atışları yapın.
Oyun, oyuna daha da bağımlı olacağımız zevkli görevlerle bezenmiş. Ana görevlerin dışında oyuncunun oyuna olan ilgisini söndürmemek için çeşitli yan görevler de eklenmiş. Oyuna yeni eklenen silahlar da oldukça başarılı. Daha modern tasarımlı ve düşmanda daha fazla hasar bırakan silahlara da yine oyun içerisinde rastlayacağız. Gta 4 indir oyunu ile sende özgürce aksiyon keyfi yaşa.

Gta 4 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: (Win XP) /(Vista SP2)/(Windows 7)
İşlemci: @ Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHz @ AMD Athlon 64 x2 5400
Bellek: 2 GB (XP) / 2 GB (Vista/Win 7) Ram
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8600 veya AMD Radeon HD 3850
Boş Disk Alanı: 16 GB HDD

Gta 4 indir

Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 6 Şubat 2015 Cuma tarihinde, saat 09:22 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. www.saglamoyunindir.net sizlerin kolayca oyun indirebileceği güvenilir bir adres olmak amacıyla oluşturulmuş bir platformdur.Site arşivi hergün güncellenerek büyümektedir. sağlam indir oyun indirme sitesi..

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"Gta 4 Full indir - PC" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

    sevgiliye kitapinci agario
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi