Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

Tekken 5 Full indir - PC

13 Şubat 2015 Cuma tarihinde yazıldı.
Tekken 5 Full indir - PC
Tekken 5 Full indir - PC
Merhaba değerli oyun severler. Dövüş oyunu paylaşımlarımıza kaldığımız yerden deva ediyoruz. Bugünkü yazımızda sizlerle Tekken 5 indir oyununu paylaşacağız. Oyun, ünlü dövüş oyunları yapımcısı olan Namco firması tarafından geliştirilerek piyasaya sürülmüştür.
Özellikle konsol kullanıcılarının vazgeçilmezi olan Tekken serileri, sonunda bilgisayar ile buluştu. Oldukça gelişmiş grafiklere ve oyun dinamiklerine sahip olan bu oyunda kendi karakterinizi yaratarak çeşitli dövüş turnuvalarına katılabilirsiniz. Oyun, 2005 yılında üretilmiş, ve yılın en iyi dövüş oyunlarına aday gösterilmiştir. Oyunun ülkemizde de oldukça büyük bir hayran kitlesi bulunmaktadır.
Bilgisayar dünyasında çıkan dövüş oyunlarının çoğu aynı karakterlerden ya da karakterlerin aynı dövüş stillerinden oluşan oyunlardır. Ama Tekken 5 yeni oyunu ile bu algıyı kırıyor. Sitemizden full indireceğiniz Tekken 5 ile birlikte her karakterin kendine özgü dövüş stilleri olacak. Böylelikle aynı hareketleri tekrar tekrar kullanmayan karakterler kullanıcıları tekdüzelikten kurtaracaktır.
Oyunun başlangıcında orijinal görüntü efektleri kullanılarak oluşturulan intro size oyun hakkında bilgiler veriyor. Oyunda yapacağınız dövüşler ve katılacağınız turnuvalar sonrasında puanlar kazanıyorsunuz. Tekken 5 oyununda kazandığınız bu puanları karakterinizin herhangi bir özelliğini geliştirmek için kullanabilirsiniz. Çeşitli dövüş mekanlarının da olduğu Tekken 5 indir oyununda başlangıçta 20 karakter göreceksiniz. Size verilen görevleri tamamlayıp bölümleri geçtikçe ek olarak 13 karakter daha oyuna dahil olacaktır. İyi oyunlar.

Tekken 5 PC Sistem Gereksinimleri
P4 3.2 GHZ İişlemci
1 GB Ram
256 MB Ekran Kartı

Tekken 5 indir




Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 13 Şubat 2015 Cuma tarihinde, saat 06:03 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. www.saglamoyunindir.net sizlerin kolayca oyun indirebileceği güvenilir bir adres olmak amacıyla oluşturulmuş bir platformdur.Site arşivi hergün güncellenerek büyümektedir. sağlam indir oyun indirme sitesi..

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"Tekken 5 Full indir - PC" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

    sevgiliye kitapinci agario
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi