Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

Gta 5 Full indir - PC

6 Şubat 2015 Cuma tarihinde yazıldı.
Gta 5 Full indir - PC
Gta 5 Full indir - PC
Merhaba değerli ziyaretçilerimiz. Bu yazımızda sizlere, Gta 5 indir oyununu tanıtacağız. Oyun, serinin diğer oyunlarının da yapımını ve geliştirmesini üstlenen Rockstar Games tarafından piyasaya sürülmüştür.
GTA serileri, çıkarıldıkları dönemin her zaman en iyi ve en çok oynanan oyunlarından olmuştur. GTA 5 sürümü ise, önceki sürümlere nazaran daha başarılı grafikler ve daha başarılı bir senaryo içeren bir oyundur. Oyunda göreceğiniz tüm görüntü efektleri, kullanıcıya gerçekçiliği hissettirmek için yapılmış en iyi efektlerdir diyebiliriz. GTA 5 grafikleri, oyun için özel olarak üretilmiş grafik motorlarıyla tasarlandığından dolayı oldukça gerçekçidir. Oyunda adam öldürme sahnelerinden aksiyon sahnelerine kadar bir çok sahneyi, sanki içindeymişcesine gerçek bir şekilde yaşayacaksınız.
GTA 5 oyunu içerisinde, bizim dışımızda kalan karakterlerin ve araçların hızı, günlük hayattakine benzetilmiş. Bu, oyun için oldukça küçük ama gerçekçi bir detay.
Önceki sürümlere nazaran daha büyük bir haritaya sahip olan GTA 5, yine size şehirde serbest dolaşma imkanı sağlıyor. Görevlere başlamadan önce şehri turlayıp, ileriki bölümlerde kaybolmamanız için gezebilirsiniz. Oyun içerisinde ki tüm görevler yeniden tanımlanmış ve tüm karakterlerle araçlar yeniden tasarlanmıştır. Oyun, multiplayer desteği de sunuyor.
Tüm bunların dışında Gta 5 indir oyununda birden fazla karakter seçebiliyoruz. Bölümlerde karakterler arası geçişler de yapabiliyoruz. Tüm karakterlerin kendine özgü yetenekleri, araç ve silah kullanma becerileri vardır.

GTA 5 Sistem Gereksinimleri
- İşletim Sistemi: Windows 7 64bit
- İşlemci: İntel i3/i5/i7 veya dört çekirdekli AMD FX Serisi
- Bellek: 4 GB veya üzeri
- Sabit Disk Boş Alan: 30 – 35 GB
- Ekran Kartı: Nvidia GTX 460 ve üzeri veya AMD HD 6800 ve üzeri (256 bit Ekran Kartı )
– Shader Model 4.0 ve üzeri, DirectX 10 ve üzeri destekli
- Ses Kartı: 0 DirectX 9.0 Uyumlu ses kartı
- DVD Sürücü

Gta 5 indir
http://www.downads.com/download.php?t=Gta%205%20Full%20indir%20-%20Tek%20Link



Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 6 Şubat 2015 Cuma tarihinde, saat 13:43 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. www.saglamoyunindir.net sizlerin kolayca oyun indirebileceği güvenilir bir adres olmak amacıyla oluşturulmuş bir platformdur.Site arşivi hergün güncellenerek büyümektedir. sağlam indir oyun indirme sitesi..

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"Gta 5 Full indir - PC" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

    sevgiliye kitapinci agario
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi