Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

Serious sam 2 Full indir - PC

10 Şubat 2015 Salı tarihinde yazıldı.
Serious sam 2 Full indir - PC
Serious sam 2 Full indir - PC
Merhaba değerli ziyaretçilerimiz. Aksiyon oyunu paylaşımlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugünkü yazımızda, serinin ikinci oyunu olan ve büyük bir hayran kitlesine sahip, Serious Sam 2 indir oyununu sizlere tanıtacağız. Oyun, 2K Games firması tarafından geliştirilerek piyasaya sürülmüştür.
Önceki oyunu da oynayanların bileceği gibi, aksiyon oyunlarının bir çoğu Serious Sam  serilerinden ilham alınarak hazırlanmıştır. Özellikle zamanının aksiyon oyunlarından farklı oyun dinamiklerine sahip olması ve gerçekçi grafikleri ile kullanıcılar tarafından fazlaca tercih edilmiştir. İkinci oyunu çıkarmak için uzun bir süre bekleyen yapımcılar, sonunda Serious Sam 2  oyununu piyasaya sürerek tüm oyun severlere rahat bir nefes aldırttı.
Serious Sam 2  oyunu, serinin devamı niteliğinde bir oyundur. Oyunun menüleri oldukça sade ve anlaşılır bir biçimde tasarlanmış. Yeni nesil grafik motorlarıyla tasarlanan grafikleri, oyunu oldukça gerçekçi yapmış. Önceki sürüme nazaran grafiklerde ciddi bir iyileşme var diyebiliriz. Bölüm geçme mantığına dayanan oyunda, diğer aksiyon oyunlarından alışık olduğumuz yan görevler maalesef yok. Ama oyun içerisinde bulunan ana görevler her zaman heyecanı en üst seviyede tutuyor.
FPS türünde, oldukça başarılı bir yapım olan Serious Sam 2 indir oyununda bazen bir insanı bazense bir dinozoru yöneteceğiz. Önceki sürümden farklı olarak ikinci oyunda, oyuna kademe sistemi getirilmiş durumda. Tüm bölümler artık kademe kademe ilerleyecek ve her kademe, bir önceki kademeden daha zor olacak.


Serious Sam 2 Sistem gereksinimleri
İşlemci Pentium 4 2.6 GHz
DirectX 9 destekli ekran kartı
512 MB hafıza(ram)

Serious sam 2 Oyun bilgileri
Oyun Adı : Serious Sam 2
Oyun Türü : Aksiyon – Macera
Dosya Türü : Rar
Platform : PC
Dosya Boyutu : 2.41 GB ( Tek Link )
Oyun Dili : İngilizce
Crack : İçerisinde Mevcuttur

Serious sam 2 indir
İndirme Linki : TIKLA INDIR




Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 10 Şubat 2015 Salı tarihinde, saat 09:45 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. www.saglamoyunindir.net sizlerin kolayca oyun indirebileceği güvenilir bir adres olmak amacıyla oluşturulmuş bir platformdur.Site arşivi hergün güncellenerek büyümektedir. sağlam indir oyun indirme sitesi..

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"Serious sam 2 Full indir - PC" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

    sevgiliye kitapinci agario
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi