Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

Mafia 2 Full indir - PC

9 Şubat 2015 Pazartesi tarihinde yazıldı.
Mafia 2 Full indir - PC
Mafia 2 Full indir - PC
Önceki sürümü ile bilgisayar dünyasının aksiyon oyunlarında ki temel taşlarından biri olan oyunun ikinci sürümü olan Mafia 2 indir oyununu bugünkü yazımızda sizlere tanıtacağız. Oyun 2K Games firması tarafından geliştirilerek dağıtımı yapılmıştır.

İlk sürümden sonra uzun bir sessizliğe gömülen Mafia oyunu, ikinci oyunu ile oyun severlerin karşısına çıktı. İyi düşünülmüş ve kurgulanmış bir hikaye ile kullanıcılara eşsiz bir aksiyon zevki yaşatan ilk oyun, uzun bir sürenin ardından bünyesine kattığı yeni hikayeler, karakterler ve efektlerle aksiyon dünyasını kasıp kavuracağa benziyor. Mafia 2 oyununun grafikleri, ilk sürüme göre oldukça iyi. Özellikle oyun içerisinde bölümler arası geçiş yapacağınız mekanlar oldukça gerçekçi tasarlanmış. Bunların dışında oyunda, ilk oyunda ki karakterlerin neredeyse hepsini görmeyeceğiz. Yani tüm karakterler baştan aşağı yeni nesil grafik motorlarıyla yenilenmiş.

Performans bakımından Mafia 2, ilk oyunun kat kat üstünde. Başarılı bir hikaye ile entegre olan oyuncularda kullanılan ses efektlerine değinmeden geçemeyeceğim. Karakterler arası diyalogların daha akıcı olması için kullanılan ses efektleri harikulade. Ayrıca aksiyon sahnelerinde alttan yükselen müzik, sizin daha da şevkle savaşmanızı sağlıyor diyebiliriz.

Oyunun hikayesine göre, kendimizi birden Rus mafyasının içinde ki çekişmeli bir savaşta bulacağız. Savaşın içinde en çok ihtiyaç duyacağımız kişiler ise ailemiz oluyor. Doğru tarafı seçerseniz hayatta kalabilirsiniz ! mafia 2 indir oyunu pişmanlık duymadan indirip oynayabileceğiniz ender oyunlar arasında yer alıyor hepinize İyi oyunlar.

Mafia 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7
İşlemci: Intel Pentium D 3 GHz / AMD Athlon 64 X2 3600 + (Çift çekirdekli)
RAM: 1.5 GB
Ekran kartı: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro
HDD: 6 GB
Sürüm: Skidrow

Oyun Hakkında Bilgiler

Oyun Adı : Mafia 2 Reloaded

Oyun Türü : Aksiyon

Dosya Türü : Rar

Platform : PC

Dosya Boyutu : 6.91 GB ( Tek Link )

Crack : İçerisinde Mevcuttur

Oyun Dili : Türkçe

Mafia 2 indir






Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 9 Şubat 2015 Pazartesi tarihinde, saat 00:40 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. www.saglamoyunindir.net sizlerin kolayca oyun indirebileceği güvenilir bir adres olmak amacıyla oluşturulmuş bir platformdur.Site arşivi hergün güncellenerek büyümektedir. sağlam indir oyun indirme sitesi..

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"Mafia 2 Full indir - PC" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

    sevgiliye kitapinci agario
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi