Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

Counter Strike 1.5 Full indir - Pc

5 Şubat 2015 Perşembe tarihinde yazıldı.
Counter Strike 1.5 Full indir - Pc
Counter Strike 1.5 Full indir - Pc
Merhaba değerli ziyaretçilerimiz. Oyun paylaşımlarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Bugünkü yazımızda sizlere Counter Strike 1.5 indir oyununu anlatacağız.
Counter Strike 1.5 oyunları, hemen hemen her oyun severin bir zamanlar oynadığı, bağımlılık yaratan en büyük oyunlardan biridir. Özellikle internet cafelerde sıkça oynanan bu oyunu artık kendi evinizde ki bilgisayarınıza sitemizden ücretsiz olarak indirebilir ve online olarak milyonlarca oyun sever ile birlikte oynayabilirsiniz.
Oyunun yeni sürümleri çıksa da, en çok oynanan sürümü Counter Strike 1.5’dir. Oyunda Counter ve Terrorist isimli iki grup bulunuyor. Her grubun farklı karakterleri var. Oyun içerisinde her grubun ortak silahları olduğu gibi, sadece gruplara özel olarak tasarlanmış güçlü silahlar da var. Savaşan iki gruptan biri galip biri mağlup olacaktır. Özellikle internet üzerinden Counter Strike 1.5 oynadığınızda takım oyunu çok önemli. Öldüreceğiniz her karakter size para kazandıracaktır. Bu parayı bir sonraki bölüm için silah, zırh veya bomba alımında kullanabilirsiniz.
İnternet ortamında binlerce Counter Strike 1.5 oyun serverları bulunmaktadır. Bu serverlar üzerinden oyuna giriş yaparak arkadaşlarınızla ya da dünya üzerinde ki başka CS hayranlarıyla oyun oynayabilirsiniz. Eski bir oyun olmasına karşın hala milyonlar tarafından oynanan Counter Strike 1.5 oyununun online kısmında amacınız cfgler yardımıyla en iyi fragları kasmak olacaktır.
Dünyanın en çok oynanan bilgisayar oyunlarından biri olan Cs 1.5 indir oyununu tek link olarak sitemizden indirebilirsiniz. İyi oyunlar.

Counter Strike 1.5 Gereksinimleri
İşlemci : 1.2 GHz
Bellek : 256 MB RAM
İşletim Sistemi : Windows 2000/XP/Vista/7/8
Ekran Kartı : 64MB
Counter Strike 1.5 Cd Key: 9473952356765

Cs 1.5 indir


Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 5 Şubat 2015 Perşembe tarihinde, saat 05:59 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. www.saglamoyunindir.net sizlerin kolayca oyun indirebileceği güvenilir bir adres olmak amacıyla oluşturulmuş bir platformdur.Site arşivi hergün güncellenerek büyümektedir. sağlam indir oyun indirme sitesi..

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"Counter Strike 1.5 Full indir - Pc" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

    sevgiliye kitapinci agario
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi