Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

Far Cry 3 Full indir - PC

5 Şubat 2015 Perşembe tarihinde yazıldı.
Far Cry 3 Full indir - PC
Far Cry 3 Full indir - PC
İyi günler değerli okurlarımız. Bu yazımızda sizlerle, popüler bir seri olan Far Cry serisinin en etkileyici oyununu, Far Cry 3 indir oyununu tanıtacağız. Oyun, Türk ortakları ile başarılı oyunlar üreten Crytek ve Ubisoft firması tarafından üretilip geliştirilmiştir.
Oyunun ilk sürümü bundan 10 yıl önce çıkmıştı. O zamanlar bile oldukça büyük bir hayran kitlesi bulunan oyunun sonraki serilerinin de büyük ses getireceği aşikardı. Özellikle her defasında yenilenen mekanları ve karakterleri ile oyun severlere müthiş bir aksiyon deneyimi yaşatan Far Cry serileri, son sürümü olan Far Cry 3 ile de hayran kitlesini arttıracağı benziyor.
Far Cry 3 oyunu önceki sürümlerde kullanıcıların karşılaştığı hataların giderilerek kullanıcılara tekrar verildiği bir oyun olmuştur. Önceki sürümleri oynayanların da hatırlayacağı gibi oyunun ilk sürümü tropikal bir adada, ikibci sürümü maceranın kol gezdiği Afrika topraklarında, son sürümü, yani Far Cry 3 oyunu ise tüm oyunlardan farklı bir mekanda geçiyor.
Oyuna yeni karakterler, mekanlar ve silahlar eklenmiş durumda. Oyunda yöneteceğimiz karakterin ismi Mr. Jason Brody’dir.
Oyunun ilk sahnesinde tatil yapıyoruz. Daha sonra tatilimizin ortasında silahlı bir grup tarafından kaçırılıyoruz. Karakterimiz Jason, daha önce hiç böyle işlere bulaşmamış ve eline silah almamış bir karakterdir. Artık hayatı söz konusu olduğu için eline silah alacak ve kirli işlere bulaşacaktır. Adadan kurtarmak için hem kendinizi hem de arkanızda bulunan grubu savunacaksınız. Far cry 3 indir oyunu alternatif indirme seçenekleriyle aşağıdadır.

Far Cry 3 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP, Windows Vista ve Windows 7
İşlemci: Intel Core ® 2 Duo E6700@2.6 GHz veya AMD Athlon64 X2 6000 + @ 3.0GHz ya da daha iyisi
Bellek: 2 GB RAM (4 GB Önerilir)
Ekran Kartı: 512MB Video RAM (1GB Video RAM), DirectX9c (DirectX11) Shader Model 3.0 (Shader Model 5.0)
DirectX: 9.0c
Ses: DirectX Uyumlu (Tavsiye Surround Sound 5.1 uyumlu)
HDD: 15 GB boş disk alanı

Far cry 3 indir
İndirme Linki : TIKLA INDIR

- – – – – – – Alternatif Linkler – – – – – – -

(((Alternatif)))
(((Alternatif)))
(((Alternatif)))






Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 5 Şubat 2015 Perşembe tarihinde, saat 14:57 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. www.saglamoyunindir.net sizlerin kolayca oyun indirebileceği güvenilir bir adres olmak amacıyla oluşturulmuş bir platformdur.Site arşivi hergün güncellenerek büyümektedir. sağlam indir oyun indirme sitesi..

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"Far Cry 3 Full indir - PC" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

    sevgiliye kitapinci agario
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi